Referenties

Referenties

Al tientallen jaren vertrouwt een grote klantenkring op onze ambachtelijke ververijen. Of het nu voor een moeder is of voor een geweldige ontwerper, wij besteden aandachtige en bijzondere zorg aan elk gereinigd kledingstuk of textiel.

Onze rode draad is het aanbieden van het beste tegen de werkelijke waarde, en we bieden onze klanten een reis aan in onze winkel aan de Louizalaan naar het hart van elegantie, waarheid en schoonheid.

En omdat onze kleding allemaal afkomstig is van geweldige ontwerpers en/of gerenommeerde vakmensen, maken wij al meer dan 30 jaar gebruik van de diensten van Teintuerie de la Senne, omdat zij expertise hebben in het reinigen van kostbare stoffen.

- La Maison Degand

Al tientallen jaren kleedt Maison Natan gekroonde hoofden en vrouwen op zoek naar elegantie en schoonheid. Edouard Vermeulen is al jaren op zoek naar unieke stoffen die de schoonheid van jurken & pakken overstijgen.

En voor het reinigen van deze haute couturekleding doet hij een beroep op de Teinturerie de la Senne, vanwege haar expertise in de verwerking van kostbaar en exclusief textiel.

- Natan