Onze Services

Onze Services

Textielreiniging

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van high fashion kleding. Grote ontwerpers zorgen er zelfs voor dat stoffen en decoratieve elementen met elkaar worden gecombineerd, wat het schoonmaken erg moeilijk maakt. Wij zijn ambachtslieden: elk kledingstuk wordt op maat gereinigd.

Het reinigen van tapijten behoort tot onze expertise. Of uw tapijt nu mechanisch of handgemaakt is, het wordt altijd op ambachtelijke wijze behandeld. Het dorsen en schoonmaken gebeurt handmatig. En om uw tapijten te respecteren en hun oorspronkelijke kleuren te herstellen.

Vloerkleden en tapijten

Leer

Krassen, kleurveranderingen, kreukels maken deel uit van de unieke uitstraling van uw leer. U hoeft zich er geen zorgen over te maken. Om het echter zo lang mogelijk te behouden, moet je er goed voor zorgen. En de Teinturerie de la Senne zal ze met zorg behandelen bij het reinigen en waterdicht maken.

Na verloop van tijd kunnen stof en vlekken de schoonheid van uw gordijnen veranderen. Het schoonmaken ervan is belangrijk, en om dit te doen beheersen we de ingrediënten en hebben we de kennis om ze schoon te maken zonder ze te beschadigen. En wij bieden ook een ophaal- en ophangservice.

Gordijnen

Inrichting

Ook maken wij al uw meubels (oud of nieuw) of lampenkappen schoon. Of het nu om uw banken of stoelen gaat, na verloop van tijd stapelen de vlekken zich op. Behandeling hiervan is noodzakelijk en in dit geval gebruiken we de juiste geavanceerde technieken.

Wij bieden ook een wasservice. Of het nu gaat om uw lakens en huishoudlinnen, wij wassen ze met de grootste zorg. Heeft u geen tijd om naar ons toe te komen, dan komen wij bij u thuis: wij nemen uw huishoudlinnen mee en brengen het gewassen terug naar u toe.

De was